10 woningen in boerderijstijl in de verkoop
terug naar overzicht

LANDELIJK WONEN AAN DE DIJK TE ACHTERBERG

’t Boerenerf, modern en toch landelijk wonen met goede voorzieningen binnen handbereik!
In dit hoogwaardige nieuwbouwplan vindt u alles waar u naar op zoek zou kunnen zijn; modern wooncomfort in een kleinschalig project waarbij de diverse woningtypen zorgen voor een gevarieerd, maar uitgebalanceerd woningaanbod. Hier combineert u de luxe van uw woning met de landelijke woonomgeving en uitstekende verbinding met alle windstreken van het land.

Boerenerf totaal

 

Boerderijwoningen:

Ruime transparante woningen met een gezellige open keuken en diverse indelingsmogelijkheden, dat zijn enkele kernmerken van de boerderijwoningen. De 2 boerderijwoningen zijn geheel identiek, maar gespiegeld ten opzicht van elkaar. Met een breedte van 7.50 meter en een diepte van ruim 10 meter zijn ze zeer ruim te noemen. U bent vrij een keuze te maken uit diverse opstellingen en u kunt de woning uiteraard geheel naar eigen smaak inrichten.

Boerenerf boerderijwoning

 

Hooibergwoningen:

Geïnspireerd door oude hooibergen welke in het verleden kenmerkend waren voor deze omgeving zijn deze moderne hooibergwoningen ontworpen! Door de vele raampartijen op de begane grond en de verdieping komt er veel lichtinval naar binnen en komt het landelijke gevoel ook echt in uw huis. De woningen zijn afgewerkt met een prachtig riet gedekt tentdak en hebben een unieke uitstraling.

Boerenerf hooibergwoning

 

Erfwoningen:

De erfwoningen worden ook wel “schuurwoningen” genoemd en zijn uiteraard een afgeleide van de oude schuren die vroeger bij boerenbedrijven aanwezig waren. Door de keuze van bouwmaterialen die voor de afwerking gebruikt worden zijn het nu vooral moderne designer woningen met veel licht en ruimte. De gevels van de kopwoningen worden o.a. afgewerkt met Douglas hout en de daken zijn voorzien van stalen golfplaten.

Boerenerf erfwoning

 

Kapwoningen:

De kapwoningen zijn identiek aan de erfwoningen alleen gaat het hier om een twee-onder-een-kap woning met aangebouwde garage.

Boerenerf kapwoning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat het nieuwbouwplan ’t Boerenerf zo bijzonder maakt is dat u kunt gaan wonen in een prachtige omgeving, op een landelijk locatie in Achterberg, in een nieuw gebouwde woning van een goede kwaliteit, met een unieke en eigentijdse uitstraling. Puur genieten, dát is landelijk wonen in Achterberg!

Informatie & verkoop:
Meer Makelaar te Rhenen,  0317-614375, www.meermakelaar.nu

Realisatie:
Bouwbedrijf Nap te Lunteren, 0318-483512, www.bouwbedrijfnap.nl

Verkoopbrochure:
‘t Boerenerf – Landelijk wonen in Achterberg

website: MooiMerk