Nieuw bedrijfspand geopend
terug naar overzicht

Van Trierum Metaalbewerking uit Lunteren is verhuisd vanuit haar oude bedrijfspand op De Stroet naar een prachtig nieuw bedrijfspand aan Kauwenhoven 41 op hetzelfde industrieterrein. Voor hun nieuwe bedrijfspand hebben wij de werkzaamheden verricht van ontwerp t/m de uitvoering zoals tekenwerk voor ontwerp en omgevingsvergunning, verzorgen van de aanvraag omgevingsvergunning bouwen en milieu, verzorgen van de werktekeningen voor uitvoering in overleg met aannemer.

Voorgevel

Zijgevel

Van Trierum Metaalbewerking groeit enorm en was op de oude locatie uit haar jasje gegroeid. Het nieuwe pand is een ruime verdubbeling van het oude pand en biedt volop ruimte aan nieuwe machines en nieuwe medewerkers. Het nieuwe bedrijfspand bestaat uit een kantoor en meerdere productiefaciliteiten, cleanroom en meetkamer inclusief een groot magazijn. De productiehallen zijn geoptimaliseerd ten behoeve van het productieproces. Kortom het pand is van alle gemakken voorzien en biedt voldoende mogelijkheden voor uitbreiding op de lange termijn.

Eind september 2013 werden de relaties van Van Trierum uitgenodigd om de nieuwe productieomgeving te bezoeken waar dankbaar gebruik van werd gemaakt.

website: MooiMerk