over dbl

Architectenbureau DBL in Lunteren kent een rijke historie. Het bureau is in 1984 opgericht door Dirk Dirksen, een pionier die midden in een teruglopende markt de uitdaging aanging. De klantenkring breidde gestaag uit, dankzij positieve mond-tot-mondreclame. Die positieve reclame kreeg DBL maar vanwege één reden: betrouwbare kwaliteit.

De eerste jaren kwam het werk vooral uit de particuliere en agrarische sector. In de loop der jaren kwamen daar kantoor-/bedrijfspanden en andere utiliteitsgebouwen bij. De rode draad bij alle opdrachten was (en is) betrouwbaarheid, creativiteit en laagdrempeligheid. Heel bewust in deze volgorde.

Anno 2020 heeft architectenbureau DBL vijftien specialisten in huis. Stuk voor stuk professionals met eigen specialiteiten. Onze mensen zijn het onbetaalbare kapitaal voor u als klant. Binnen de kaders van uw wensen en budget. Wilt u die meerwaarde ervaren? Wij dagen u uit. Architectenbureau DBL: het onbereikbare bereikt.

De stijlen waarin wij ontwerpen, zijn zeer divers. Van romantisch landelijk tot modern klassiek, met verrassende materiaalkeuzes. Echter, onze creatieve inbreng gaat verder. Wij adviseren u graag als het gaat om vergunningen, budgettering, aannemersselectie en gedetailleerde werktekeningen. Indien gewenst bent u ook voor de bouwbegeleiding bij ons aan het goede adres.

Een architect zonder eigen stijl, maar wel met een karakteristiek stempel. Bestaan die? Aangenaam kennis te maken: architectenbureau DBL. Onze architectonische ontwerpen starten met luisteren. Uw wensen, uw eindresultaat, zijn onze leidraad. Dat kan traditioneel of klassiek zijn. Of met evenveel gemak eigentijds, modern of uniek.

Architectenbureau DBL heeft een brede klantenportefeuille. Van agrarisch tot particulier. Van kleine verbouwing tot bedrijfspand. Van woning tot kerk. De klanten herkennen zich in het eindresultaat. Dit is geen garantie. Sterker nog: dat bewijst de praktijk.

website: MooiMerk