Architectuur

_MMR3071-940px

 

Een architect zonder eigen stijl, maar wel met een karakteristiek stempel. Bestaan die? Aangenaam kennis te maken: DBL architecten. Onze architectonische ontwerpen starten met luisteren. Uw wensen, uw eindresultaat, zijn onze leidraad. Dat kan traditioneel of klassiek zijn. Of met evenveel gemak eigentijds, modern of uniek.

Architectenbureau DBL heeft een brede klantenportefeuille. Van agrarisch tot particulier. Van kleine verbouwing tot bedrijfspand. Van kerk tot luxe woning. Al deze klanten herkennen zich in het eindresultaat. Dit is geen garantie. Sterker nog: dat bewijst de praktijk.

 

Karakteristiek stempel

Hoogwaardige architectuur staat of valt met het karakter, het hart, van een ontwerp. Uiteraard rekening houdend met de omgeving van de bouwplaats en de eisen van het bestemmingsplan. En: met de uitvoerbaarheid van onze ontwerpen. Juist die koppeling is binnen Architectenbureau DBL geborgd. Onze specialisten kennen het klappen van de zweep uit de praktijk van de bouw. Daarnaast is de creativiteit vanuit Lunteren rijk vertegenwoordigd.

website: MooiMerk