Duurzaam denken

Duurzaamheid is geen nieuw thema meer in de bouw en ontwikkeling. Bij ieder nieuw- en verbouwtraject komt de vraag naar duurzame oplossingen boven tafel. Heeft u ook een duurzaamheidsvraagstuk rondom uw huis, bedrijfspand of ander vastgoed? DBL is graag uw partner!

Duurzame architectuur

Bij ieder project, nieuwbouw of renovatie, kijken we naar de duurzaamheidsaspecten. Welk energielabel heeft een gebouw? Wat kost het om de duurzaamheid te verbeteren? Hierbij adviseren we de klant en dragen bij aan een maximaal rendement van iedere geïnvesteerde euro. Een mooi voorbeeld van de toepassing van duurzame architectuur is onderstaande woning op Veller in Barneveld.

20160206_131432

 

Kennis van duurzame zaken

DBL heeft al een flink aantal projecten gerealiseerd waarin duurzame oplossingen zijn verwerkt. U profiteert van de kennis die wij hierin hebben opgedaan. Of het nu gaat om zonnepanelen, (lucht- of water) warmtepompen of pelletkachels: wij weten waar we het over hebben en geven u onafhankelijk advies, passend bij uw situatie. Die onafhankelijkheid maakt het verschil: ons belang is uw tevredenheid. Niet meer en niet minder.

Uw wensen centraal

Bij DBL luisteren we graag. Naar uw ideeën over duurzaamheid bijvoorbeeld. Of wat u voor ogen hebt met uw klimaatneutrale gebouw. Wilt u bijvoorbeeld zonnepanelen op uw huis, maar twijfelt u of dat wel mooi wordt? Of hebt u ideeën voor het verduurzamen van uw bedrijfspand, maar wilt u hierover met een expert sparren? Bij DBL bent u aan het goede adres. Uw wensen als uitgangspunt, onze expertise als aanvulling.

Eens een kop koffie drinken? Bel 0318 482462 voor een vrijblijvende afspraak.

Voor meer informatie zie:

website: MooiMerk