DBL en duurzame stroom

Klimaatneutraal bouwen is een ambitie die werkelijkheid wordt door duurzame stroomvoorziening. DBL kijkt graag samen met u naar uw panden om te ontdekken wat er mogelijk is. In veel gevallen is het een combinatie van verschillende duurzame oplossingen die een goed (én renderend!) resultaat biedt.

 
PV-panelen
PV-panelen, ofwel zonnepanelen, zijn een gangbare en laagdrempelige manier van duurzame energievoorziening. Voor zowel bedrijven als particulieren biedt dit veel mogelijkheden. DBL heeft veel ervaring met het opnemen van zonnepanelen in een bouw- of renovatieplan. Of dit nu uw woning, bedrijfspand of een pand met agrarische bestemming betreft. Welke voor- en nadelen er aan zonnepanelen zitten, is afhankelijk van uw specifieke situatie. We adviseren u hier graag over!

 
Energieoverschot
Op dagen met veel zonuren leveren zonnepanelen meer stroom dan op dagen met weinig zonuren. Dit kan een nadeel vormen, maar het is ook een kans. DBL denkt met u mee hoe uw zonnepanelen het maximale voor u opleveren.

 
Oog voor het geheel
DBL kijkt niet alleen naar de cijfers als terugverdientijd en rendement, maar kijkt ook naar het grotere geheel. Wat is uw energiebehoefte? Hoe is uw vastgoed gelegen? Is het plaatsen van zonnepanelen in uw situatie daadwerkelijk de beste oplossing? We adviseren u graag vanuit onze ervaring. En ook niet onbelangrijk: we zorgen voor een integratie van de zonnepanelen die esthetisch verantwoord is. Mooi, duurzaam en financieel voordeel gaan hand in hand!
 
Zoekt u een architect die mee kan denken over de integratie van duurzame energiewinning in uw pand? Neem dan contact op voor een afspraak via 0318 482462.

Zonnepanelen in dak
 
Zonnepanelen in dak2
 
Zonnepanelen in land

website: MooiMerk