Duurzaam bouwen/ontwikkelen
Duurzaamheid is geen nieuw thema meer in de bouw en ontwikkeling. Bij ieder nieuw- en verbouwtraject komt de vraag naar duurzame oplossingen boven tafel. Heeft u ook een duurzaamheidsvraagstuk rondom uw huis, bedrijfspand of een ander vastgoedobject? DBL is graag uw onafhankelijke adviespartner!
 
Duurzame ontwikkelingen
Duurzaam bouwen betekent ruimte maken voor nieuwe technische mogelijkheden. Bij DBL werken we graag aan het inpassen van een duurzame oplossing in uw nieuwe project of in de bestaande bouw. Zonnepanelen in plaats van dakpannen op het dak? Of verwarming met aardwarmte? We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.
 
DBL heeft ervaring met het integreren van de volgende duurzame installaties:

Achter de cijfers
DBL heeft veel ervaring met het plaatsen van bovenstaande installaties. Thema’s als terugverdientijd en rendement zijn voor ons bekend terrein. We investeren in onze duurzame kennis en ervaring door te experimenteren met verschillende installaties. Hierdoor weten we niet alleen wat een duurzame oplossing bij aanschaf kost, maar ook hoeveel onderhoud erbij komt kijken en hoe geschikt de oplossing is voor uw situatie. Door onze ervaring weten we wat de cijfers zeggen. We delen deze kennis graag!

 
Uitstekend resultaat
Of het om nieuwbouw, renovatie of verbouw gaat: DBL kijkt altijd naar de voor u geschikte oplossing. We zijn betrouwbaar én onafhankelijk in ons advies. Ons enige belang is een tevreden klant die op termijn rendement ziet van zijn investering! Daar gaan we voor. Samen voor een uitstekend resultaat!
 
Benieuwd naar wat DBL voor u kan betekenen? Bel 0318 482462 en maak direct een afspraak.

P1020323
website: MooiMerk