Ontwerp en advies

Ontwerp en advies beginnen met een luisterend oor. In het eerste kennismakingsgesprek met een klant gaan we in veel gevallen aan de slag met potlood en papier. Al pratend bouwen we samen aan de vertaling van uw wensen. Het echte ambacht krijgt op enthousiaste wijze handen en voeten!  Benieuwd hoe architectenbureau DBL uw wensen vertaalt?

De stijlen waarin wij ontwerpen, zijn zeer divers. Van romantisch landelijk tot modern klassiek, met verrassende materiaalkeuzes. Echter, onze creatieve inbreng gaat verder.

Wij adviseren u graag als het gaat om vergunningen, budgettering, de selectie van een aannemer, de contracten en gedetailleerde werktekeningen. Indien gewenst bent u ook voor de bouwbegeleiding bij ons aan het goede adres. Bijzonder is onze onafgebroken inzet om te zoeken naar mogelijkheden voor vergunningsvrij bouwen. U kunt vaak veel meer dan u denkt, zonder dat hiervoor vergunningen nodig zijn. Wij gebruiken deze mogelijkheden altijd optimaal in uw voordeel, uiteraard passend in ontwerp en omgeving. Een andere kant van onze creativiteit!

DJI_0009
website: MooiMerk