Renovatie oude vrijstaande woning naar moderne villa – plattelandswoning

  • architectuur
  • natuursteenstrips
  • Ruimtelijke ordening

Voor onze opdrachtgever hebben wij het hele plan mogen verzorgen van Ruimtelijke Ordening tot aan het definitief ontwerp van de woning. Deze woning had voorheen de functie tweede bedrijfswoning bij het voormalig agrarisch bedrijf. Na een bestemmingsplanwijzigingsprocedure is deze titel gewijzigd naar plattelandswoning.

Een wens voor de verbouwing van deze woning was het herkenbaar blijven van de huidige woning. plattelandswoning past geheel in deze groene omgeving. De woning is voorzien van mooi strak gestucte muren, zwarte kozijnen, eikenhouten deuren en als speciaal detail is voor de gevelbekleding van de woning gekozen voor natuursteenstrips van https://www.natuursteenstrips.nl/projecten/natuursteen-gevel/. Passend hierbij zijn ook de koperen regenpijp en dakgoten. Voor het dak is gekozen om de dakpannen te vervangen voor riet. Dit geeft een rustige doch landelijks uitstraling. De ruime inpandige- en uitgebouwde garage is tevens voorzien van mooie stalen deuren en kozijnen.

VOOR

NA

Zullen we samen ruimte scheppen?

Sluit dit project aan bij uw ambities? Herkent u uw dromen in andere projecten? Of hebt u een unieke uitdaging die om nieuwe antwoorden vraagt? Wij laten ons graag door u inspireren…

Neem contact met ons op