Vrijstaande woning met bijgebouw

Een vrijstaande woning met bijgebouw, rustiek gelegen aan de Munnikebeek in Ederveen. Bij DBL geloven we in kracht van subtiliteit en verfijning, dit project is daar geen uitzondering op. In ons eigentijdse ontwerp hebben we gestreefd naar een heldere vlakverdeling in gevelmateriaal, met een harmonieuze combinatie van baksteen, hout en metalen felsbanen.

De ingetogen kleurstelling en doordachte penanten voegen diepte en structuur toe aan de woning, terwijl ze tegelijkertijd een ingetogen elegantie uitstralen. De smalle, hoog opgaande raampartijen zijn een subtiele verwijzing naar de ontginningsstructuur van het historische dorp Ederveen. Ze bieden niet alleen een panoramisch uitzicht op de omgeving, maar fungeren ook als verbindende elementen tussen binnen en buiten, tussen verleden en heden.

Van zorgvuldig verborgen goten tot naadloos geïntegreerde deuren en hemelwaterafvoeren, elk aspect van het ontwerp is doordacht en tot in de kleinste detail uitgewerkt. De vier verdiepingen, elk met hun eigen karakter worden verbonden aan elkaar door de indrukwekkende trap.

Zullen we samen ruimte scheppen?

Sluit dit project aan bij uw ambities? Herkent u uw dromen in andere projecten? Of hebt u een unieke uitdaging die om nieuwe antwoorden vraagt? Wij laten ons graag door u inspireren…

Neem contact met ons op